Meest gelezen in April 2019

ferrero
Ferrero Rocher taart, voor als je iets te vieren hebt.

Mei is alweer over de helft en daar kom ik nog even aankakken met “Meest gelezen in April 2019”. Beter laat dan nooit nietwaar? De reden dat ik jullie dit niet wil onthouden is dat vorige maand het maandoverzicht bijzonder goed gelezen is. Hij staat in de top 3 van april namelijk. Hoe grappig!

Minder verkeer

Door de naweeën van de vakantie in maart (te enthousiast geweest en teveel energie uitgegeven) en een fikse verkoudheid was het in April beduidend rustiger dan ik van te voren voor ogen had. Dat zie je ook terug in de bezoekersaantallen. Voor mij ook weer een leermoment, maar het is wat het is. Doen we helemaal niets meer aan. Daarnaast ben ik ontzettend blij dat jullie Esther’s Keuken weten te vinden, ook zonder mijn actieve aanwezigheid op social media.

Overdenkingen

Op de website en social media ben ik dan wat minder aanwezig geweest, wel heb ik flink nagedacht over wat ik nu precies wil met Esther’s Keuken en welk verhaal ik wil vertellen. Koken en bakken is leuk, toch zou ik graag ook meer willen delen op persoonlijk vlak. Niet zozeer om sympathie voor mijn eigen persoontje te kweken, maar juist voor jou als lezer. Misschien haal je er iets uit. Misschien helpt het je om terug die balans te pakken of te relativeren.

We leven in een maatschappij van moeten en meer-meer-meer. Zelf wil ik daar niet meer aan mee doen, sterker nog op dit moment lukt dat ook gewoonweg niet.

Een burn-out met bonussen is niet leuk, maar wel heel leerzaam. En daar ben ik dan wel weer dankbaar voor, ook al ben ik nog op weg naar herstel. Nu al veel mooie lessen geleerd. Dus in komende blogs zal ik daar zo nu en dan wat over willen vertellen. Lekkere recepten blijven natuurlijk wel komen, want ik houd nu eenmaal van lekker eten en genieten.

Meest gelezen in April 2019

Goed, genoeg voor wat betreft de overdenkingen. Terug naar waar het in deze blog daadwerkelijk over gaat, namelijk wat vonden jullie het leukst om te lezen of is er het meest gelezen.

We tellen af naar 1!

Op nummer 3

De Risotto met witlof, champignons en geitenkaas komt weer in de top 3 voor. Leuk en zeker ook terecht, want het is een heerlijk smeuïge risotto!

Risotto met witlof, champignons en geitenkaas

Op nummer 2

De tweede positie wordt gedeeld door 2 posts!

De Populairste berichten van Maart 2019 en de Kwarkbrood met Hüttenkwark en peer waren allebei goed voor een 2e plaats in de top 3.

Nummer 1

De onbetwiste nummer 1 van de maand April is de Ferrero Rocher taart. En dat snap ik wel, want deze taart is ook té lekker!

Ferrero Rocher taart, voor als je iets te vieren hebt.
Ferrero Rocher taart, voor als je iets te vieren hebt.

 

 

Dat was ‘m weer, Meest gelezen van April 2019. Het overzicht van mei zal ik iets sneller online zetten 🙂

Vind je de recepten en blogs nou leuk om te lezen en denk je, ik weet nog wel iemand die dat ook leuk vindt? Attendeer ze dan op deze blog, of op de Facebookpagina of Instagram Vind ik leuk!

Je mag natuurlijk ook altijd reageren hieronder! Word ik ook erg blij van én je helpt me er onwijs mee. Want onder andere door jouw reactie komt er meer verkeer naar Esther’s Keuken.

Over Esther 211 Artikelen
Esther | 40+ | Getrouwd | 2 bonuskinderen | 3 poezenkinderen | reislustig | houdt van echt en puur eten | reiki | zet jezelf op 1 | natuurmens | geniet van de kleine dingen | fibromyalgie | tietze | brca2 gendrager | burnout

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.