Meest gelezen in Mei 2019

overzicht

De maand Juni is weer begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor “Meest gelezen in Mei 2019”. Voor mijn gevoel had ik er net eentje gepost, wat dan ook weer klopt. Meest gelezen van  de maand April werd pas in de tweede helft van mei gepubliceerd. Het kan verkeren.

Wat een maand is het geweest! Een maand van stappen vooruit en af en toe een stapje achteruit. Zo af en toe lijkt het zelfs alsof de burn-out me even heeft verlaten. En dat is fijn, daar geniet ik van.

Wat heb ik gedaan de afgelopen maand?

Weer eens lekker ‘s avonds uit eten geweest bij Restaurant Bentinck . Zo genoten van alle lekkere smaakexplosies en vergeet de bijpassende mocktails niet. Daar ga ik me nog wel even verder in verdiepen. Want nu ik niet tot nauwelijks wijntjes drink komt het water me af en toe de neus uit. De reden waarom ik geen wijn drink nu is dat m’n lichaam zo hard bezig is om de alcohol af te breken, dat dat ten koste gaat van m’n slaap en m’n herstel. Dat is natuurlijk zonde, dus dan maar even niet. Komt wel weer, en anders niet.

Ook weer voor het eerst sinds een jaar naar de sauna geweest. Voor 1,5 uur geloof ik, daarna was de batterij leeg. Maar weer even snuffelen aan het sauna bezoek en weer even ervaren dat het ontspannen is. Niet dat ik “moet” ontspannen. Dat is gelukt. De hele dag verder total loss geweest, maar dat geeft niets.

Verder heb ik mezelf een fotografie en foodstylingscursus cadeau gedaan. Die snapshots met m’n telefoon zijn meestal redelijk, maar er ligt een mooie digitale spiegelreflexcamera stof te happen en dat is eigenlijk zonde. Dus ik verdiep mij voorlopig in de sluitertijden, diafragma’s en dat soort geneuzel. Allemaal op mijn eigen tempo, want hoewel ik echt stappen vooruit maak is het doseren van energie echt een dingetje. Met een beetje geluk gaan de foto’s vooruit, ik ben benieuwd!

Wat kwam er online?

Er kwamen 14 blogs online! Waaronder de Rode-koolburgersSwiepswoepswap risotto en de Ba­mi met spits­kool en ge­hakt. Voor juni staan er weer een paar mooie recepten op de planning, dus stay tuned!

En dan nu waar deze blog om draait! Wat waren de meest gelezen blogs in Mei 2019? Is er iets gewijzigd in de top 3?

Meest gelezen in Mei 2019

En hoe leuk, we hebben een compleet vernieuwde top 3! We tellen af naar 1.

op nummer 3 de Super smeuïge brownies!

Super smeuïge brownies

Op nummer 2 Ottolenghi’s Kokostaart met amandelen en bosbessen.

Kokostaart met amandelen en bosbessen

En op nummer 1 de Green vegan cupcakes!

green vegan cupcakes
green vegan cupcakes

 

Dat was ‘m weer, het maandoverzicht van de maand Mei. Hopelijk wordt de maand Juni een topmaand, met veel lekkere recepten en een hoop fijne momenten!

 

Vind je de recepten en blogs nou leuk om te lezen en denk je, ik weet nog wel iemand die dat ook leuk vindt? Attendeer ze dan op deze blog, of op de Facebookpagina of Instagram Vind ik leuk!

Je mag natuurlijk ook altijd reageren hieronder! Word ik ook erg blij van én je helpt me er onwijs mee. Want onder andere door jouw reactie komt er meer verkeer naar Esther’s Keuken.

Over Esther 211 Artikelen
Esther | 40+ | Getrouwd | 2 bonuskinderen | 3 poezenkinderen | reislustig | houdt van echt en puur eten | reiki | zet jezelf op 1 | natuurmens | geniet van de kleine dingen | fibromyalgie | tietze | brca2 gendrager | burnout

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.