Populairste berichten van Maart 2019

Populairste berichten van maart 2019
Populairste berichten van maart 2019

De maand Maart is voorbij gevlogen, het is alweer april. In deze blog wil ik jullie meenemen naar de “Populairste berichten van Maart 2019”. Maar niet voordat ik jullie wil bedanken voor de bezoekjes aan Esther’s Keuken. Op de laatste dag van Februari slingerde ik de site de lucht in en in slechts een maand tijd wordt deze al best goed bezocht. Dus dank je wel daarvoor! (En ga vooral zo door ;-))

Klein visje

Natuurlijk ben ik maar een klein visje in een grote oceaan van food- en lifestyle bloggers, daarom ben ik beretrots dat er dagelijks bezoekers komen. Oké geen honderden, maar ik mag ergens beginnen. Deze bezoekers, jij dus!, komen via verschillende kanalen: Facebook, Instagram en wat ik eigenlijk superleuk vind is dat de helft van alle bezoekers via zoekmachines hier terecht komt. Leuk!

Populairste berichten van Maart 2019

Hoewel er door mijn vakantie en het bijkomen daarvan (daarover meer in een persoonlijk blog) relatief weinig berichten online zijn gekomen, is één van die nieuwe berichten wel in de top 3 terecht gekomen!

We tellen af naar 1!

Op nummer 3:

Vegetarische-courgettetaart-uit-het-Meal-Planning-Kookboek 2

De Vegetarische courgettetaart uit het Meal Planning Kookboek. Deze blog kwam op 5 maart online en paste perfect in de week zonder vlees, die jaarlijks georganiseerd wordt door De Hippe Vegetarier. Volgend jaar vindt deze week zonder vlees trouwens plaats tijdens 9 t/m 15 maart! Zet ‘m in je agenda als je mee wilt doen!

Terug naar de vegetarische courgettetaart, de bodem van deze taart is Polenta, maismeel. Zelf kende ik dit niet en had er ook totaal geen beeld bij hoe dit zou smaken, maar ik zelf was aangenaam verrast (net zoals mijn testpanel) over de smaak en deze komt zeker vaker op tafel!

 

 

 

Op nummer 2:
Risotto met witlof, champignons en geitenkaas

 

 

Risotto met witlof, champignons en geitenkaas. Wederom een vegetarisch gerecht. Zelf ben ik dol op een goede risotto, maar dit is niet iets dat je even hap snap in elkaar flanst. Risotto bereiden is hard werken, blijven roeren en er veel liefde in stoppen. Geef het tijd en je wordt rijkelijk beloond. Deze variant is met witlof en lekker veel tijm. Jullie weten de risotto ook goed te vinden, want het gerecht staat op een dik verdiende 2e plaats!

 

 

Onbetwist de nummer 1 van de maand Maart:

Populairste berichten van maart 2019

 

Worteltjestaart afgetopt met chocola, de absolute nummer 1 van afgelopen maand. En dat begrijp ik wel! Deze taart is namelijk superlekker en als je deze aan je visite voorschotelt met de opmerking dat er wortel inzit, gelooft niemand je. Toch zit er aardig wat wortel in, dat compenseert de rest van de ingrediënten enigszins. Deze taart is er namelijk zeker niet eentje die in de categorie “gezond” valt. Zo af en toe een lekkere punt bij een dampende kop koffie of thee moet gewoon!

 

 

Dat was ‘m weer, de populairste berichten van Maart 2019. Ik ben benieuwd naar volgende maand!

Vind je de recepten en blogs nou leuk om te lezen en denk je, ik weet nog wel iemand die dat ook leuk vindt? Attendeer ze dan op deze blog, of op de Facebookpagina of Instagram Vind ik leuk!

Over Esther 211 Artikelen
Esther | 40+ | Getrouwd | 2 bonuskinderen | 3 poezenkinderen | reislustig | houdt van echt en puur eten | reiki | zet jezelf op 1 | natuurmens | geniet van de kleine dingen | fibromyalgie | tietze | brca2 gendrager | burnout

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.