speltpasta met boerenkool en chipolata

Speltpasta met boerenkool en chipolata

Speltpasta met boerenkool en chipolata is een lekkere maaltijd die in no-time op tafel staat. Vol van smaak en supersmeuïg ...
Verder Lezen
vega mac n cheese

Vega Mac ‘n Cheese

Vega Mac 'n Cheese of überhaupt Mac 'n Cheese had ik werkelijk nog nooit gemaakt óf gegeten. Hoog tijd dat ...
Verder Lezen
tagliatelle

Tagliatelle met venkel en shitake

Tagliatelle gebruikte ik eerder al eens als vervanger van bami in Ba­mi met spits­kool en ge­hakt. Dat was reuze handig, maar ...
Verder Lezen
pasta

Pasta met citroen en aubergine

Voor de #swiepswoepswap editie november ben ik gekoppeld aan Domaine Malpas Kookt. Zij hebben een kleinschalig vakantieverblijf in het zuiden ...
Verder Lezen
Italiaanse bolognesesaus

Italiaanse bolognesesaus

Zoals ik gisteren al schreef in mijn blog over de Saltimbocca, doe ik (deels) mee aan de Italiaanse #14daagsefoodfotochallenge. Voor vandaag ...
Verder Lezen
Orecchiette

Orecchiette in tomatensaus met kikkererwten

Orecchiette Orecchiette is een pastasoort waar ik tot voor kort nooit van had gehoord. Tot het moment dat Pauline van ...
Verder Lezen
Spaghetti vongole

Spaghetti vongole

Spaghetti Vongole is denk ik by far een van mijn favoriete pastagerechten. Het doet me denken aan een heerlijke vakantie ...
Verder Lezen
Snel en easy pink pasta! Boordevol groente en binnen 15 minuten op tafel

Snel en easy: pink pasta! Boordevol groente en binnen 15 minuten op tafel!

Door de week moet het allemaal snel en easy. Niet teveel gedoe, wel heel lekker en vooral snel op tafel ...
Verder Lezen
Supersnelle pasta! Binnen 15 minuten op tafel en met maar 4 ingrediënten! 3

Supersnelle pasta! Binnen 15 minuten op tafel en met maar 4 ingrediënten!

Deze supersnelle pasta stond al regelmatig op tafel, voordat ik lief leerde kennen ruim 12 jaar geleden. Toen was het ...
Verder Lezen
Courgetti met warmgerookte zalm en avocado

Courgetti met warmgerookte zalm en avocado

Ieder jaar rond kerst bestellen we een kilo warmgerookte zalm. Het allerlekkerste als je deze warmgerookte zalm direct gebruikt. Natuurlijk ...
Verder Lezen
Tagliatelle met spinazie-hazelnootpesto

Tagliatelle met spinazie-hazelnootpesto

Tagliatelle met spinazie-hazelnootpesto stond in de 30 dagen vegetarisch challenge ook op het menu. Nu maak ik al regelmatig pasta ...
Verder Lezen