Couscous met avocado en kerriecrème
Verder LezenRucola-venkel stamp met paddenstoelenhachee
Verder LezenTagliatelle met spinazie-hazelnootpesto
Verder LezenVegan brownies met sticky toffeesaus
Verder LezenOsawacake, een voedzaam (en plantaardig) tussendoortje!
Verder LezenSnel & Easy: Noodles met paksoi, peultjes en vegan ‘kip’stukjes
Verder LezenPompoensoep met zoete aardappel
Verder LezenVitamineboost met mango, kiwi en banaan!
Verder LezenPompoen en kaki smoothie met een chocolate twist!
Verder LezenKöfte van linzen
Verder LezenRabarber bessen crumble
Verder LezenSoep van geroosterde tomaten
Verder LezenGebakken champignons op brood
Verder LezenGranita maken van kiwi, ananas en limoen
Verder LezenVegan Linzentaart
Verder LezenWellington met paddenstoelen, vegan gehakt & pistache
Verder LezenVegan pompoenhutspot
Verder Lezen